Jarkko Sjömanin ja Sani Leinon verkkovalmennuskumppani Sukseen rekisteriseloste

SUOMENKIELINEN TIIVISTELMÄ

Jotta saisit jatkossakin viihdyttävää ja hyödyllistä valmennusta Jarkko Sjömanilta ja Sani Leinolta sekä heidän kaltaisiltaan valmentajilta, saat samalla maksuttoman Stronghold Sukseen uutiskirjeen, jolta voit erota koska tahansa. Käytännössä siis saat nauttia esimerkiksi webinaareista, videoista ja pdf-raporteista, joiden kaikkien pyrkimys on auttaa sinua onnistumaan itsellesi merkityksellisten asioiden toteuttamisessa. 

Jotta tämä mahdollistuisi, Suksee pitää käyttäjistään (sinusta) rekisteriä, jota se hyödyntää Sukseen valmennuksista ja sisällöstä tiedottamiseen - erityisesti sähköpostin välityksellä. Tätä kutsutaan markkinoinniksi. Jotta markkinointi olisi mahdollista, tarvitsemme rekisterin, eli yksinkertaisesti paikan tietojesi (kuten sähköpostiosoitteesi) säilyttämiseksi.

Emme tiedä kengänkokoasi, montako tuntia Netflixiä katsot päivittäin tai millä muilla sivuilla surffailet. Lyhyesti: keräämme tietoa vain auttaaksemme sinua saamaan parempia tuloksia urallasi ja henkilökohtaisen elämäsi puolella. Emme kerää arkaluontoisia tietoja ja kunnioitamme yksityisyyttäsi sekä nyt että jatkossa.

Ymmärrämme, että joskus tilanteet voivat muuttua, etkä enää halua vastaanottaa Sukseen tai Jarkon ja Sanin viestintää. Tämä on täysin ok, ja voit koska tahansa erota listoiltamme sähköpostien alaosasta löytyvän ns. opt-out-linkin kautta. Voit myös lähettää asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@suksee.fi) viestin, jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestejämme.

Vastaanottamalla Sukseen ja AliasEDU:n markkinointia hyväksyt nämä ehdot.

VIRALLINEN VERSIO: Sukseen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Stronghold Suksee Oy (Y-tunnus  2744390-1)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arto Siurua
Head of marketing
Puhelinnumero: 040 132 6622
Sähköpostiosoite: arto.siurua@suksee.fi

3. Rekisterin nimi

Sukseen palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Sukseen asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallisesti Sukseen rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoiden tai webinaarien muodossa. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Sukseen suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Sukseen sähköpostilistoilta.

Suksee voi vallitsevien lakien sisällä markkinoida myös yhteistyökumppaneidensa asiakkaille, joille markkinointiin yhteistyökumppaneilla on lupa. 

7. Tietojen luovutus

Stronghold Suksee Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

 
Tämä rekisteriseloste on päivitetty 12.9.2017 klo 07:47.